

Pasta bio jest produktem bezglutenowym, nieszablonowym, którego podstawą są różne gatunki orzechów. Wszystkie składniki pasty są ekologiczne, pozbawione wątpliwej jakości tłuszczów i tanich wypełniaczy. Boski smak i niesamowity zapach nadają paście prażone orzechy laskowe i belgijska czekolada. Chrupella ma chrupiącą teksturę dzięki różnym stopniom zmielenia orzechów, a ciemna czekolada dodaje jej nieco słodyczy. Intensywny smak pasty zaspokoi niejedno podniebienie. Polubią ją z pewnością dzieci.
BIO pasta z prażonych orzechów laskowych (81 %), BIO czekolada (BIO nierafinowany cukier trzcinowy, BIO prażone ziarna kakaowca, BIO kakao o obniżonej zawartości tłuszczu , BIO tłuszcz kakaowy) (19 %)
Wyśmienite połączenie prażonych orzechów laskowych i belgijskiej czekolady cudownym smakiem muska Wasze podniebienia. Ten duet szczególnie dzieciom smakuje najbardziej. Pastę można wykorzystać do naleśników, pieczywa, omletów, deserów, wafli. Obecność aż 81% prażonych orzechów laskowych daje nie tylko boski smak i aromat, ale również duże wartości odżywcze. Orzechy zawierają nienasycone kwasy tłuszczowe i regularnie spożywane mogą zmniejszyć ryzyko cukrzycy, chorób serca, obniżyć cholesterol i poziom trójglicerydów. Są bogate w witaminę E, witaminy z grupy B, magnez, selen, fosfor. Dzięki dużym zasobom minerałów, orzechy wspierają pracę układu nerwowego, procesy myślenia, chronią mózg przed starzeniem się. Spora dawka białka i błonnika w orzechach pozwala zachować uczucie sytości na dłużej i pohamować apetyt. Kakao natomiast to bogactwo magnezu, łagodzi stres, depresje i stany lękowe. Poza tym poprawia pamięć i wydłuża życie dzięki przeciwutleniaczom. Chrupella Was nie zawiedzie! Polecamy!
/ szt.
/ kg
/ kg
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.
/ szt.